En toen was er ‘Klein vriendje’!

Welkom allemaal op mijn blog. Ik ben Marie- Louise en een jonge mama van ons klein vriendje Fender. Hij is geboren op 01-10-2013 en is nu inmiddels alweer 16 maandjes oud. Wat kan dat snel gaan zeg. Toen hij geboren was wilde ik deze site eerst gaan gebruiken als een soort dagboekje voor hem, maar dat is, zoals jullie kunnen zien, er niet van gekomen. Nu leek het mij leuk om er een mama blog van te maken. Wat kan je verwachten? Nou veel fashion, aangezien ik dol ben op shoppen. Voor zowel mezelf, maar misschien nog wel leuker voor ons zoontje. Dus ‘outfits of the day’ (ootd), shoplogs en handige tips voor budget shoppen. Ook vind ik het leuk om ervaringen te delen. Waar ik tegenaan ben gelopen of tegenaan loop in de moederschap. De zwangerschap zal ook nog wel eens voorbij komen en natuurlijk mijn bevallingsverhaal.

Genoeg om naar uit te kijken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en hopelijk jullie ook.

Liefs,

Marie- Louise

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten