Brief aan mijn nog ongeboren kind

Lieve kleine uk,

Of eigenlijk ukkie 2, hoe wij jou ook veel noemen thuis.

Eindelijk zit je dan in mama’s buik. We hebben even op jou moeten wachten, maar inmiddels ben je alweer ruim 24 weken veilig en warm bij mij. Ik besta nu uit twee harten en zijn wij al bijna een half jaar één. Op de echobeelden zagen wij jou zwaaien en de hik hebben. Telden wij 10 vingertjes en 10 kleine teentjes en zagen we een lief neusje. Je bent helemaal compleet en je hoeft vanaf nu alleen nog maar te groeien.
Voor ons ben je nu al zo bijzonder en houden we ontzettend veel van je. We maken ons op voor de komst van jou. Zo zijn we bezig om jouw kamertje op te knappen en in te richten en proberen wij jouw grote broer alvast te laten wennen aan nog een kindje in huis. Hij snapt nog niet zo goed dat jij in mama’s buik zit, maar dat is niet erg. Jullie gaan het straks vast heel leuk met elkaar hebben. Fender is heel grappig en lief, dus hij kan jou straks goed laten lachen en vertroetelen. Dat doet hij nu ook al, want hij geeft jou elke dag een kusje via mama’s buik en van de week begon hij heel lief over mijn buik te wrijven. Je zult hem vast ook vaak liedjes horen ‘zingen’. Doe je over een aantal jaartjes dan met hem mee?

We zijn heel benieuwd hoe je eruit komt te zien. Of je donkere ogen of lichte ogen hebt en of je net als Fender krulletjes krijgt of niet. Hoe dan ook blijf je toch wel ons mooie kindje.

Vanaf nu mag je lekker verder groeien en veel babyvetjes aanmaken. Eet en drink maar goed hier binnen bij mij, zodat je straks sterk ter wereld komt. Wij hebben nog wel eventjes geduld en stiekem hebben wij die tijd ook nog wel nodig om alles gereed te maken. Ook vind ik het nog veel te fijn om heerlijk te genieten van jouw bewegingen en schopjes. Zo kunnen wij alvast goed aan elkaar wennen. Ik begin jouw ritme al aardig goed te kennen. ‘S avonds probeer je mij met je schopjes duidelijk te maken dat het bedtijd is voor mama en ’s ochtends wek je mij met jouw kleine bewegingen en gedraai.

Nog ongeveer 16 weekjes en dan mogen wij jou ontmoeten, vasthouden, kusjes geven en knuffelen en dan zie jij jouw mama, papa en je grote broer Fender. Maar neem voor nu alle tijd om te groeien en sterker te worden.

Lieve ukkepuk, je bent zo welkom! Tot over een paar maanden.

Heel veel liefs,

Mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten