Zwanger week 25

Vandaag de update van week 25. Nog eventjes en ik zit alweer in het derde trimester… Ik besef het mij nog niet helemaal hoor, want het gaat zo ontzettend snel. Het lijkt wel of de dagen aan mij voorbij vliegen.

Deze week had ik iets meer zwangerschapskwaaltjes dan de afgelopen weken. Ik merk gewoon dat alles wat moeizamer gaat en soms moet ik heel even mijn rust pakken. Ik kan en doe nog wel alles wat ik voor mijn zwangerschap ook deed, maar ik merk wel dat dit over een paar weken echt niet meer gaat lukken.

Zo ben ik dinsdag weer bezig geweest met Fender zijn nieuwe kamer. Hiervoor moest ik heel wat dozen naar zolder brengen.  Ik deed dit wel met pauzes, waar ik voorheen het allemaal achtereen zou doen. Toch voelde ik die avond en de volgende dag dat dit eigenlijk iets teveel was gevraagd van mijn zwangere lichaam. Ik kreeg namelijk last van mijn banden en onderrug.
Gelukkig zijn het nu nog maar een paar dozen en dan is de kamer leeg en kunnen we eindelijk aan het leuke werk beginnen. Verven en inrichten!

Nog iets nieuws; ik heb last van lekkende tepels. Ja, misschien een beetje teveel informatie, maar hé, ook dit hoort bij een zwangerschap 😉 Gelukkig is het (nog) niet heel erg en heb ik geen zoogcompressen nodig. Bij de zwangerschap van Fender heb ik hier ook even last van gehad. Toen was het ook niet extreem en duurde het maar een paar weekjes. Dus het kan goed zijn dat het nu ook over een aantal weekjes weer voorbij is. Ik vind het in ieder geval een goed teken dat mijn lichaam de zwangerschap goed oppakt. Al zegt dit trouwens helemaal niets of de borstvoeding na de bevalling goed op gang zal komen.

Wat wij ook hebben gedaan deze week is het bestellen van de proefdruk van het geboortekaartje. Zoals jullie weten ontwerp ik het kaartje zelf. Norman heeft het dan ook helemaal aan mij over gelaten en heeft, volgens mij, niet eens verder gekeken naar andere opties. Gedurende de weken had ik verschillende ontwerpen gemaakt en ik had er uiteindelijk vier waar ik echt tevreden over was. Norman vond ze allemaal mooi en leuk dus ik mocht de keuze gaan maken welke het zou worden. Eigenlijk lijken ze allemaal wel een beetje op elkaar. Eenvoudig, maar toch speels.
Zaterdag kwam de proefdruk binnen. Toch wel een spannend moment, want je weet niet hoe die er in het echt eruit komt te zien, hoe het voelt en of de kleuren wel kloppen. Maar ik kan jullie verklappen; Het is prachtig! We zijn er enorm blij mee. Dit wordt het geboortekaartje van ons tweede kindje. Ik zal het kaartje trouwens wel showen op Instagram of hier op kleinvriendje.nl, maar dit natuurlijk wel na de bevalling.

Aankomende week gaan we verder met de kinderkamers. Heb ik met mijn mede-zwangere vriendin een borstvoedingscursus en staat het weekend in het teken van bezoekjes aan vrienden waar we ook nog eens heerlijk gaan eten. Kan niet beter 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten