Peuterkamer inspiratie

Ik liet jullie al eerder mijn babykamer inspiratie zien en vond het nu tijd om mijn peuterkamer inspiratie te showen.

Fender heeft tot nu een heel lieflijk kamertje met babyblauw, wit en groen. Dus vinden wij het wel tijd om zijn nieuwe kamertje lekker stoer te maken. Dit willen wij doen met toch wel neutrale kleuren, omdat hij ook heel veel speelgoed heeft in felle kleurtjes. Om de kamer niet te schreeuwerig te maken kozen wij voor de ‘kleuren’ zwart en wit.

De muren worden wit met misschien één muur grijs, maar dat weten we nog niet helemaal zeker. Dan willen wij vooral veel gebruik gaan maken van zwart schoolbordverf, zodat hij lekker kan kleuren en tekenen. Ook hier moeten we nog even kijken waar we dit precies gaan doen, maar het komt in ieder geval op de deurtjes van de kasten.

Net zoals op de vernieuwde babykamer willen wij ook op de peuterkamer leuke prenten en teksten in lijstjes ophangen.

Fender blijft nog wel even in zijn ledikantje slapen. Puur, omdat hij daar nog prima in slaapt en het zeker nog niet te klein is. Dus waarom veranderen als het nog goed gaat?! Wellicht dat we over een half jaartje overstappen naar een peuterbed.

Gelukkig slaapt Fender ook heel goed op ‘vreemde’ plekken, dus we hebben er alle vertrouwen in dat de overgang van babykamer naar peuterkamer soepel zal verlopen. We zullen zien.

Natuurlijk heb ik nog even een collage gemaakt van onze ideeën om jullie een beter beeld te geven. Hopelijk kunnen jullie er ook inspiratie uit op doen.

image

1 Reactie

  1. Danielle

    Ziet er ontzettend leuk uit! Slim ook om de kleuren rustig en neutraal te houden i.v.m. t speelgoed!

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten