Zwanger week 31

Vandaag heb ik voor jullie mijn zwangerschapsupdate van week 31. Die eigenlijk vrij relaxt begon met een heerlijk paasweekend bij mijn moeder. Fender heeft ook lekker kunnen genieten met natuurlijk weer veel aandacht van zijn oma, tante en ooms. Zo leuk om te zien. Ook kon hij niet afblijven van oma’s Surinaamse bara’s en at er dat weekend een stuk of 7 op. Het zit toch in zijn bloed 😉

Lichamelijk merkte ik deze week toch wel verschil. Lopen naar het winkelcentrum ging niet meer in één stuk en moest af en toe toch wel even stilstaan. Dit is iets helemaal nieuw voor, want ik herken dit totaal niet van mijn vorige zwangerschap. Toen kon ik alles tot het eind zonder maar een greintje pijn. Nu krijg ik echt last van harde buiken en een drukkend gevoel naar beneden. Gelukkig heb ik dit niet altijd, maar op sommige dagen kan ik het bij een stukje lopen er opeens last van hebben.
Ook heb ik deze week voor het eerst voorweeën gehad. Ik was echt even bang dat de bevalling begonnen was, maar gelukkig zakte het gevoel na een uur weer weg. Vals alarm dus, want de kleine mag nog wel 2 maandjes blijven zitten wat mij betreft.

Deze week was de peuterkamer ook slaapklaar en sliep Fender vanaf woensdag op zijn nieuwe kamertje. Hoe dat allemaal verliep kunnen jullie lezen in de volgende blogpost.
Nu de kamer van Fender helemaal klaar is konden wij dan ook eindelijk beginnen aan de babykamer. Al het voorwerk is gedaan en aankomende week gaan we verven, wat waarschijnlijk zo klaar zal zijn.

Week 32 zal een drukke week worden. We hebben een aantal afspraken staan, we gaan aan de gang met de babykamer en ondertussen ben ik druk in de weer, omdat ik de babyshower van een vriendin organiseer. Superleuk, maar hier zit natuurlijk ook veel tijd in.
We gaan dus gewoon weer lekker door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten