Brief naar mijn nog ongeboren kind #2

Lieve uk,

We zijn nu alweer 11 weekjes verder dan toen ik je de laatste keer een brief schreef. Je groeit nu alweer bijna 8 maanden in mama’s buik en dat betekent dat je over een tijdje de wereld mag verkennen. Voor het eerst een klein huiltje maakt, voor het eerst aan de borst gaat drinken en voor het eerst in onze ogen mag kijken.

Wat zijn wij benieuwd naar jou zeg. Je bent al net zo druk als je grote broer. Zal je ook met andere dingen op hem lijken?
Wij fantaseren er op los, maar echt weten doen we pas na jouw geboorte en de weken daarna.

We zijn nu al heel trots op je. Wat doe je het goed in mijn buik. Je groeit mooi en je bent heel sterk. Op dit moment wordt je rond de 2000 gram geschat wat heel netjes is. Ga zo maar door, want je mag nog een aantal weken lekker spekken hier binnen.

Ondertussen is Fender verhuisd naar een grotere kamer, zodat jouw kamertje vrij kwam te staan. Papa en ik hebben deze helemaal opgeknapt en een nieuwe kleur gegeven. Nu is dit kamertje voor jou. Met jouw eigen bed, kast en kleren. Ik kom iedere dag een paar keer op de kamer en fantaseer dan hoe jij daar straks heerlijk ligt te slapen. Maar de eerste weken kom je nog gezellig bij papa en mama op de kamer logeren. Lekker dichtbij ons, zodat jij je veilig voelt en wij jou goed in de gaten kunnen houden.

Wat vind mama het spannend zeg. Nog maar een paar weekjes en dan ben je niet meer weg te denken uit ons gezin. Je draait dan helemaal mee en het zal voelen als dat het nooit anders is geweest. Ik kan niet wachten om jou te kunnen verzorgen en te knuffelen. Blijf je voor nu eerst nog even lekker bij mama? Gewoon nog even jij en ik. Veilig en vertrouwd onder mijn hart.

Tot snel lieve kleine ukkepuk,

Love you to the moon and back!

Kusjes,

Mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten