Mijn moederdag

Dit artikel is in samenwerking met Lucardi

8 mei is het alweer moederdag. Ook dit jaar mag ik het geluk vieren dat ik moeder ben van een heel lief ondeugend jongetje én een klein babytje in mijn buik. Officieel ben ik moeder van 1 kind, maar voor mijn gevoel ben ik al ruim 8 maanden lang moeder van twee kinderen en ik voel dat als een hele rijkdom. Een ervaring die ik nooit had willen missen.

Ik zelf heb heel veel geleerd van mijn eigen moeder. Zij is moeder van vijf kinderen. Vijf kinderen die ze, samen met mijn vader, een mooie jeugd heeft geschonken. Altijd stond ze voor ons klaar en we kwamen nooit iets te kort.

Moederdag was voor ons altijd een hele belevenis. We hadden op school een knutselwerkje gemaakt en/of een gedicht geschreven die we uit ons hoofd moesten leren. Dit moest natuurlijk verstopt worden anders was het geen verrassing meer. Heel spannend…
Op de dag zelf stonden we extra vroeg op om een ontbijtje voor op bed te maken. Mijn moeder was zelf natuurlijk al lang wakker door het lawaai, ondanks dat we probeerde extra zachtjes te doen. En hoe vies het ontbijtje ook was, ze at het helemaal op. En ook de tekeningen werden allemaal bewaard.

Nu maak ik dit zelf mee. Dit jaar al voor de derde keer. Het besef om een moeder te zijn en wat dat allemaal inhoud is alleen maar groter geworden en hoe mooi is het dan om je eigen moeder te bedanken met een mooi cadeau.

tassled_horloges

Lucardi heeft sinds kort een mooie collectie met horloges. De kleurrijke Tassled horloges. De collectie bestaat uit 12 verschillende horloges elk in een andere kleur gecombineerd met zilver, goud of rosé. Een leuk detail is het kwastje wat aan de zijkant van het horloge is bevestigd. De horloges zijn erg goed te combineren. Zowel casual met een jeans, sneakers en een leren jasje, als chicque bij een mooie jurk en een stel hakken. Omdat ze allemaal zo verschillend zijn is er voor iedere vrouw een mooi exemplaar te vinden en ik weet zeker dat er ook één voor jouw moeder tussen zit.

Geniet en koester de mooie momenten die je hebt met je moeder en/of de momenten die je zelf mag beleven als moeder zijnde.

Alvast een fijne moederdag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten