Brief aan mijn twee zoontjes

Lieve Fender en Thorean,

Allereerst wil ik vertellen dat ik ontzettend trots ben op jullie. Ik kan mijn geen grotere rijkdom bedenken dan jullie om mij heen. Ook al weten jullie het nog niet, maar wat maken jullie ons gelukkig en wat verrijken jullie ons leven.

Thorean, jij bent nog niet zo heel lang in ons leven. Om precies te zijn 2 weken en een dag. Toch voelt dit niet zo. Het lijkt net alsof het nooit anders is geweest. Alsof jij altijd al deel uitmaakte van het gezin.
Wij hebben de afgelopen 9 maanden enorm uitgekeken naar de komst van jou. We hebben jouw grote broer zo goed mogelijk willen voorbereiden en ik heb jou 9 maanden lang vol liefde en zorg gedragen. 24 mei 2016 kwam jij op de wereld. Het was een zware bevalling, maar ik zou het zo 100x opnieuw willen doen voor jou.
Jouw eerste huiltje vulde mijn hart vol liefde die met de dag alleen maar meer groeit. Je bent nu al zo onmisbaar voor ons als gezin, maar ook voor jouw oma’s, tantes en ooms.
We kunnen niet wachten om jouw ontwikkeling te zien, want nu slaap, drink en huil je alleen maar 😉 Maar haast je niet, je hebt alle tijd. Benut en neem die tijd. Doe het op jouw manier en tempo dan is het altijd goed.

Fender, wat ben jij al een grote jongen vergeleken met je kleine broer. Ruim 2.5 jaar oud ben je alweer. Soms kijk ik met weemoed terug naar de tijd dat je nog een babytje was. Zo klein en onafhankelijk. Nu wil je alles zelf doen en lijkt het alsof je onze hulp niet meer nodig hebt. Dit is natuurlijk alleen maar goed en betekent dat jij jezelf goed wilt ontwikkelen. Gelukkig krijgen wij nog steeds heel veel kusjes en knuffels en genieten wij iedere dag van jouw rare streekjes en gulle lach.
En wat ben jij een knappe jongen zeg! Jij draait iedere vrouw om jouw vinger wanneer je naar ze knipoogt 😉

Ookal wil je heel groot zijn ben je nog steeds onze kleine jongen die onze hulp natuurlijk nog hartstikke hard nodig heeft. Je hoeft het allemaal niet zo snel te kunnen en te willen. Het komt wanneer het komt. Gun die tijd.

We zijn ook zo trots op jou hoe snel jij alles met heel veel enthousiasme oppikt op de peuterspeelzaal, maar ook in het dagelijkse leven. Dit is een bewijs hoe leergierig jij bent. Een mooie eigenschap waar jij je hele leven baat bij zult hebben. Blijf dit vasthouden dan staat er een mooie toekomst op jou te wachten.

Lieve kindjes, ik hoop dat jullie op mogen groeien tot twee verstandige nette heren en dat wij jullie hier in mogen begeleiden. Jullie kunnen altijd bij ons terecht. Wanneer het even niet zo gaat zoals jullie willen of verwachten, kom dan naar jullie ouders en dan zoeken we samen naar een oplossing. Samen komen we er altijd uit.

Jongens, blijf je hele leven elkaar steunen. Dat jullie niet alleen broers van elkaar zijn, maar ook elkaars beste vrienden. Een basis waar je altijd op terug kan vallen. Twee handen op één buik. Dan kunnen jullie samen de hele wereld aan. Dat is mijn grootste wens.

Heel veel liefs,

Mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten