Favoriete kids (web)shops

Ik ben dol op shoppen en niet een klein beetje ook. Voordat ik kinderen had kon ik er geen genoeg van krijgen. Nu vind ik dat nog steeds, maar vind ik het, hoe cliché, eigenlijk nog veel leuker om voor mijn kleine jongens te shoppen. Thorean is op dit moment nog erg klein en draagt vooral nog de oude kleren van zijn grote broer. Ik kan niet wachten totdat hij kan lopen en ik heb helemaal mooi kan stylen. Fender daarentegen is echt mijn ‘aankleedpop’. Ik kan helemaal los gaan op hem, want alles staat hem gewoon goed en leuk. Voor hem shoppen is dan ook echt een feest.

Vandaag heb ik voor jullie mijn favoriete (web)shops op een rijtje gezet. Waarschijnlijk zullen jullie een aantal wel kennen, maar zitten er wellicht ook wat nieuws tussen.

Zara kids

Fotor_146092467776490

Ik denk dat Fender zijn garderobe 70%  bestaat uit kleding van deze modeketen. Ik ben er dol op! Het staat hem heel goed en de pasvorm sluit perfect aan op zijn lichaam. Ook is het heel trendy en vaak net ietsjes unieker dan andere kinderkleding. Ja, de Zara staat bij mij echt op nummer 1 qua kleding voor Fender. De mini-kledinglijn vind ik persoonlijk wel wat minder.

H&M
Fotor_146092774469477

De H&M kent iedereen wel. En ook voor mij is dit een winkel waar ik altijd wel slaag. Zowel voor mijzelf, mijn man en voor de kinderen. Al vind ik hier juist de babykleding weer wat leuker dan de peuterkleding.

Roozje
Fotor_146092643461736

Dit is een webshop die ik tegenkwam toen ik op zoek was naar spulletjes om de peuterkamer mee in te richten. Wat een ontzettend gave spulletjes verkopen zij zeg! Ik ben vooral dol op de kaarten en posters en de kinderkamers hangen er nu ook vol mee.

Next Direct
Fotor_146092538464325

Deze Engelse (web)shop is ook een favorietje. Wat ik vooral erg fijn vind zijn de multi-packs. Bijvoorbeeld twee broekjes voor €10 of zeven rompertjes voor €15. De kleding is heel speels met leuke printjes en thema’s. Ook hier hebben onze kinderen verschillende items van in de kast liggen.

Z8
Fotor_146092717357532

Z8 is ook een merk waar ik heel blij van word. De jongenslijn is niet zo mijn ding, maar de babylijn daarentegen is helemaal geweldig. Ik ben gewoon dol op printjes en leuke teksten op de kleding van mijn jongens. Bij Z8 ben je dan op het juiste adres.

Mango kids
Fotor_146092584788371

Mango kids zit qua prijs en uitstraling tussen de kleding van de Zara en H&M in. Leuke prijsjes en iets wat apartere, hippe kleding. En ook daar ben ik niet vies van. Ik kan hier altijd wel slagen en , hoera!, binnenkort krijgen wij bij ons in het centrum een Mango mét een kinderafdeling! Kan niet wachten…

Kleine zebra
Fotor_14609274761334

Deze webshop heeft echt vanalles! Van kinderkamerdecoratie tot voorleesboekjes en bordjes met bestek. Heel leuk om cadeautjes te scoren voor de mama’s in spé of je nichtje/neefje. Love it!

Sissy boy
Fotor_146092613286546

Sissy boy heb ik een tijdje geleden weer herondekt. Ik kende het eigenlijk eerst als een suffe zaak met kleding die totaal niet mij smaak was. Maar damn, wat is dit positief veranderd zeg! Onwijs leuke kleding voor de kids, maar ook stiekem voor mijzelf. Ze verkopen hele leuke merken met lekker eigenwijze kleding. Past precies bij onze jongens 😉 Echt een bezoekje waardig. En als je er toch bent vergeet dan niet de home afdeling te bekijken. 

Ikbenzomooi
Fotor_146092684294722

Dit echt een shop voor de hippe mama’s. Onwijs leuke rugtasjes voor de kinderen. Leuke Milestone cards, lightboxen, geprinte broekjes en pakjes, luiertassen en je kunt er zelfs ook nog terecht voor geboortekaartjes. Hier vind je altijd wel iets.

Dit zijn mijn favoriete shops voor de kinderen en ook een beetje voor mijzelf. Ze veranderen gedurende tijd ook wel, want er is zoveel leuks op de markt voor de kleintjes. Vind het ook wel heerlijk om het internet af te struinen naar de leukste shops voor onze jongens. Kan er soms uren zoet mee zijn! 😉

Wat zijn jullie favoriete (web)shops?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten