100 dagen

Vandaag is het honderd dagen geleden dat ik Thorean op de wereld heb gezet en wat zijn deze dagen voorbij gevlogen. Honderd dagen geleden dat ons gezinnetje is uitgebreid met nog een wondertje.
Thorean is een heerlijk, vrolijk en knap kind. Rustig, lief en heel gemakkelijk. Vanaf 6/7 weken begon hij met lachen en heel veel te brabbelen. Dat is dan ook hetgeen wat hij het liefste doet en het liefst een combinatie van die twee. Niet alleen bij mij, maar bij iedereen die in zijn gezichtsveld komt.

In honderd dagen tijd is hij gegroeid van een mini baby van 50 cm tot een babytje van alweer 63 cm. En waar hij bij de geboorte 3575 gram woog zijn er na honderd dagen alweer 3 kilo bijgekomen.

Thorean is ook echt het zonnetje in huis. Hij heeft altijd dat schattige lachje op zijn gezicht. Je hoeft maar even naar hem te kijken en dan komt er een glimlach van oor tot oor. Te schattig gewoon!

Ook probeert hij zich al om te rollen, volgt hij alles wat hij interessant vindt en vooral mama, papa en zijn broer.
Sinds kort heeft hij ook zijn handjes ontdekt. Heel leuk om te zien natuurlijk. Hij bekijkt ze vol bewondering om ze vervolgens in zijn mond te stoppen. Maar wat misschien nog wel leuker is zijn zijn voetjes. Ook die hebben zijn ogen gevonden. Met heel veel moeite probeert hij deze te pakken te krijgen, tevergeefs is het hem nog niet gelukt. Het zorgt wel voor hilarische momenten.
Qua slapen is het ook al een voorbeeldig kind. Ja sorry, maar het is nou eenmaal zo. Hij is steeds 1.5 uur wakker en gaat dan weer slapen tot de volgende voeding en ’s nachts slaapt hij (na zijn voeding van 23.00u) van 23.30 tot 07.30u/8.00u. Voor zijn leeftijd dus precies zoals uit het boekje.

Zo gek dat hij nu honderd dagen oud is. Een jaar geleden wist ik nog niet eens van zijn bestaan. Hij was toen nog enkel een grote wens. Wij hoopte en verlangde naar hem, want hij zou zo welkom zijn. Hij is het wachten zo dubbel en dwars waard geweest. In honderd dagen tijd heeft hij onze harten veroverd en zijn we ontzettend veel van hem gaan houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten