De dag van dé test

  • Het was woensdag.

Die maandag ervoor voelde ik mij erg moe, maar ik verwijtte dat aan het ontzettend drukke weekend dat wij achter de rug hadden. De dag verliep zo moeizaam en ik verlangde naar het tijdstip dat de kinderen naar bed gingen, zodat ik ook lekker onder de wol kon.

De dag erna was ik nog steeds zo vermoeid, terwijl ik de vorige nacht 12 uur slaap had gepakt. Ook die avond besloot ik weer vroeg naar bed te gaan. Na een paar uur werd ik wakker van een ontzettend scherpe steek, die zeker een minuut duurde. Dezelfde steek had ik dat afgelopen weekend ook al gevoeld…

Opeens besefte ik dat ik bijna aan het eind van mijn cyclus zat. Omdat ik die maand zo druk was geweest was ik helemaal niet bezig geweest met het zwanger worden. Sterker nog ik wist zeker dat het deze maand toch een verloren zaak zou zijn. Toch kwam de nieuwsgierige ik naar boven en liep ik de volgende dag toch weer naar de plaatselijke drogist om een zwangerschapstestje te halen… of twee 😉

Bij thuiskomst nam ik mij nog voor om te wachten totdat mijn man thuis was of beter misschien nog op de volgende ochtend. Maar ja… als ik iets wil weten dan wil ik het ook meteen. Dus wat later op de middag belandde één van de zwangerschapstesten toch in de, door mijn opgevangen, urine…

Het was woensdag…

En er verschenen 2 streepjes. Geen tuurstreepjes, maar twee mooie duidelijke streepjes. Ik kon het niet geloven. Ik had het zo niet verwacht, maar ik kon er niet omheen. Vreugde, maar vooral angst, omdat er een paar maanden geleden dezelfde vreugde was, maar eindigde in groot verdriet.
Toch voelde het vanaf het begin anders. Ik zei ook ook meteen: ” dit is een nieuwe zwangerschap en deze voelt goed”!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten